Interieuradvies

Er mist iets in jouw huis. Je voelt het maar je weet niet precies wat het is?
De meubels zijn prima, maar je krijgt nét niet die juiste sfeer.
Je hebt duidelijke smaak verschillen met je partner en jullie komen er samen niet uit.
De oplossing is echt dichtbij. Ik kom graag bij je langs voor een interieuradvies aan huis!

Je zult vast veel (p)inspiratie krijgen van mooie plaatjes maar het lukt niet om het te vertalen in je eigen huis.
Je wilt een bijzonder interieur wat precies past bij jou / jullie.
Kleuren, materialen, vloerbedekking, raambekleding, meubelen en verlichting moeten samenkomen tot een uniek en harmonieus geheel. Jouw interieur…..Jouw thuis!

Een interieuradvies kan bestaan uit diverse mogelijkheden.

Ik geef advies over kleuren, materialen, indeling, meubels, raambekleding, verlichting en sfeer. Alles is mogelijk van een kleuradvies tot een compleet interieurontwerp. Of het nu gaat over je eigen woning, een werkplek, restaurant of iets dergelijks.


Voor een goed advies is het noodzakelijk dat ik je persoonlijk leer kennen. Daarom vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Net zo belangrijk vind ik om te weten welke wensen en levensstijl bij jou passen. Dit is voor mij de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen.

Samen bespreken we jouw wensen en vragen over mogelijke materialen. Ik geef je natuurlijk meteen tips en tricks die je e.v.t. direct kan toepassen. Tijdens onze afspraak inspireer ik je en geef ik advies en tips over toepasbare kleur(en), indeling van de ruimte(n), (plaatsing van) meubels, raambekleding of iets anders.

Je ontvangt daarna per mail een samenvatting van alle gegeven adviezen, zodat jij daarna direct aan de slag kunt met de gewenste aanpassingen!

Heb je interesse in een interieuradvies aan huis?

Neem dan zeker even contact met me op.